Kolejny Dzień Tatarożerców już 10 grudnia przez cały dzień od godziny 11 do 22. Będzie to prawdziwa uczta dla miłośników surowego mięska. Nasz kucharz już nastawia nadgarstek na siekanie z werwą tatara przez cały dzień:)
Podawany będzie tatar siekany z polskiej wołowiny wstępnie doprawiany oliwą truflową i sosem worcester, podany z cebulą, ogórkiem, grzybkami marynowanymi, kurkami, owocem kaparu, musztardą, jajkiem przepiórczym oraz chlebem. Dodatkowo każdy do zamówienia dostanie wódkę w prezencie. Czekają na Was za jedyne 25 złotych, tylko tego dnia. Jednak sam tatar to nie wszystko, liczy się też dekoracja i celebracja chwili, postaramy się byście zapamiętali sposób w jaki podany był tatar. Będzie to także uczta dla oczu. Zachęcamy do przesyłania nam w trakcie wydarzenia zdjęć najciekawszych Waszym zdaniem kompozycji. Najlepsze opublikujemy.
UWAGA! Dodatkowo na podanie w barze hasła “Tatarskie cięcie” dostaniecie wódkę z kanapką z tatarem za 8 zeta!
Martwisz się, że zawsze w Warszawie wszystkie knajpy zamykają się wcześnie i nie masz gdzie zjeść? Specjalnie dla Was kuchnia tego dnia będzie czynna do 23.
Nie bój się tatara, przyjdź go zjeść.